image
 |  4 26 Січня 2021 | 16:16

«Нововолинськводоканал» заробляє достатньо, щоб не підвищувати тарифи, – депутат міськради Андрій Бадзюнь

Депутати Нововолинської міської ради від ВО «Свобода» побували у «Нововолинськводоканалі», вивчили питання доцільності підвищення тарифів на воду та водовідведення і дійшли висновку, що таке підвищення є недоцільним.

Про це написав на своїй сторіці в мережі Фейсбук голова Нововолинської міської організації ВО «Свобода», голова фракції націоналістів у міській раді Андрій Бадзюнь.

"Питання дуже актуальне для усіх мешканців міста, адже тарифи збільшують на загальноукраїнському рівні (електроенергія, газ, газопостачання), ну, а в нашому місті новообрана команда Гузя збільшила тариф на воду та водовідведення.

Збільшили тарифи по воді на виконкомі, не порадившись з громадою, не розібравшись у суті питання. Але ж так виглядає, і розбиратися то по суті, в новообраній команді немає кому, тому що відповідати за комунальне господарство у місті довірили заступнику зі «старої» команди", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську відбувся мітинг проти підвищення тарифів, – ВО «Свобода»

"Дивні дива творяться у новообраній команді, бо сьогодні читаю, нібито винна у всьому «Свобода» (мовляв, не прийшла на комунальну комісію).

То я хочу нагадати «дописувачам» від гузьової команди, що не «Свобода» підвищувала тарифи на воду, але депутати міської ради від «Свободи» були присутні у «Нововолинськводоканалі», вивчили дане питання і озвучили своє бачення, дали рекомендації", - зауважує Андрій Бадзюнь.

Зі слів керівника фракції ВО «Свобода» в міській раді, їм вдалося з'ясуваnи, що «Нововолинськводоканал» у місяць заробляє 4,9–5 млн. грн.

Витрати:

– 2,5 млн. – заробітна плата;

– 1.2 млн. – електроенергія;

– 700 тис. – податки;

– 100 тис . – паливо;

– 80 тис. – запасні частини.

"Виходить, приблизно 400 тисяч в місяць прибутку. Тому підвищувати тариф вважаємо абсолютно не доцільно, коштів вистачає на погашення кредиту.

Також депутати від «Свободи» озвучили, як додатково заробити кошти для підприємства, що буде додатковим надходженням для погашення кредиту", - робить висновок Андрій Бадзюнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині судитимуть членів злочинної групи, які заволоділи майже 4 мільйонами державного підприємства

"P.S. Менеджмент підприємства однозначно потрібно змінювати. Це ж, здається, декларувала новообрана влада.

Ну, і до тих, що так «сильно» нервують (команда Гузя), якщо ви не почули, чи не зрозуміли, то ми готові вам повторити", - додає Андрій Бадзюнь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити