image
 |  0 18 Січня 2018 | 14:15

Обласний прокурор не реагує на невиконання рішення суду, - Вусенко

Волинська обласна прокуратура зайняла дивну позицію і жодним чином не реагує не системне невиконання нинішньою міською владою на чолі з Григорієм Пустовітом рішення суду.
Про це у коментарі власкору ВолиньUA розповіла депутат Луцької міськради Юлія Вусенко.
Юлія Вусенко відзначила, що можливо б ситуація у місті була інакшою, якби не дивна пасивність обласного прокурора Максима Киричука.
«Є рішення суду. Є позиція виконавчої служби. А от позицію обласної прокуратури Волині не чув ніхто. Ще минулого року керівники фракцій Луцької міськради ходили до прокурора. Він ніби обіцяв реагувати. Але досі нема жодної дії. Мені не вдалося зв’язатися з волинським прокурором по цьому питанню», - розповіла депутат.
Також вона повідомила, що ні обласна прокуратура, ні поліція не надали чітку відповідь на звернення з Верховної Ради України.
«Прийшла якась формальна відписка про те, що дане питання розглядалося на нарадах в поліції та обласній прокуратурі. І все».
Читайте також: Вручення підозри про злочин Пустовіту поклало би край безкінечним судам, – Вусенко

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити