image
 |  11 25 Липня 2021 | 12:01

Обмінник криптовалюти – ефективний інструмент інвестицій та заробітку

Багато хто знайомий зі спеціалізованими обмінниками електронних грошей, але після появи криптовалюти деякі з таких сервісів почали приймати і цю валюту. Суть у тому, що тепер можна купити будь-яку монетку за фіат і навпаки – продати. Також є інструментарій, щоб обмінювати одну криптовалюту на іншу.

Процес обміну відбувається вже зараз та за вказаним курсом. Майже всі сервіси беруть певний процент за виконання операцій. Щоб не помилитися у виборі пункту обміну, рекомендується вивчити рейтинг обмінників криптовалют і скористатися перевіреним інструментом. Оцінки кожного сервісу коригуються в режимі реального часу, і кожен може дізнатися, наскільки конкретний сайт відповідає запитам користувачів.

Причини використання обмінника

Виділяють кілька причин та переваг використання спеціалізованого обмінника:

● Простота. Застосування спеціального калькулятора з вибором напряму валют та обсягу спрощує процес купівлі та продажу;

● Швидка реєстрація. У багатьох сервісах не потрібно проходити верифікацію та додаткові перевірки, що дозволяє за короткий термін створити профіль та розпочати обміни;

● Вигідні курси. За допомогою моніторингу можна проаналізувати курси та зробити вибірку тих обмінників, де створені найкращі умови;

● Мультивалютність. На вибір пропонується велика кількість криптовалют, фіатних та електронних грошей.

Функціонал багатьох обмінників трохи змінюється, але принцип дії один. Скориставшись сервісом wellcrypto, завжди можна бути в курсі оновлень на тих чи інших сайтах. Крім того, користувачі ставлять оцінки обмінникам і це дозволить наочно оцінити переваги та вигідні сторони кожного сайту.

Критерії складання рейтингу

Перший та головний критерій оцінки – курс в обміннику. Він не може бути занадто низьким і якщо різниця більш ніж у 5%, значить це шахраї. Обов'язково враховується кількість валютних пар, адже чим їх більше, тим різноманітнішими є можливості для обмінів. Способів проведення платежів також має бути немало. Відомі сервіси дозволяють оплатити купівлю криптовалюти за допомогою банківських карток Visa та MasterCard, а також через термінали самообслуговування або електронну валюту.

Ліміти та обмеження не повинні бути великими. Це відштовхує користувачів. Обов'язково оцінюється мінімальний та максимальний ліміт на суму обміну, кількість транзакцій за один робочий день, а також максимальний ліміт при обміні криптовалюти на фіатні гроші.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити