image
 |  2 27 Листопада 2020 | 22:25

Обов'язкове ЗНО з математики: що кажуть луцькі школярі та вчителі? (ВІДЕО)

Наступного року математика - обов’язковий іспит зовнішнього незалежного оцінювання, розповіла під час онлайн-конференції директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

З 5 лютого 2021-го року розпочнеться реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання. Випускники шкіл матимуть змогу здати тести з чотирьох предметів. 

"Є математика двох форматів: стандартна на 150 хвилин, яку будуть виконувати всі без винятку і друга на 210 хвилин, профільний рівень, вона більша на шість завдань, їх виконуватимуть ті, хто обере математику для вступу", - розповіла Лариса Середяк. 

У школі №27 школярі вже готуються до зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Цивілізація смерті та аморальність»: скандальний міністр освіти Польщі відзначився новою заявою

У ЗНО 2021 додається дванадцятий предмет, - каже Суспільному Алла Корнейко, керівниця центру моніторингових досліджень Волині:

"Ми звикли, що в нас укр.мова та література є одним обов'язковим предметом для ЗНО і ДПА. Нині матимемо чисто українську мову. Це буде окремий тест української мови, який буде менший за обсягом, менш тривалим за часом виконання", - каже Алла Корнейко.

З 5 січня розпочнеться реєстрація на пробне ЗНО, яке відбуватиметься 10 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити