image
 |  5 27 Листопада 2020 | 18:50

«Цивілізація смерті та аморальність»: скандальний міністр освіти Польщі відзначився новою заявою

Міністр освіти Польщі Пшемислав Чарнек зробив кілька скандальних заяв. Зокрема про те, що зараз моральний рівень у Європі «гірший, ніж в СРСР».

Про це повідомляє «24 канал».

А також він вважає, що у Євросоюзі панує «цивілізація смерті», якщо там підтримують право на аборт. Про це він сказав в ефірі місцевого телеканалу TVP.

Так Чарнек прокоментував резолюцію Європарламенту від 26 листопада. Нею засудили рішення про фактичну заборону абортів у Польщі. Там також заявили, що це рішення суду ставить під загрозу життя жінок.

«Ми маємо визнати одну річ щодо реальних поглядів ЄС. Це цивілізація смерті, від якої нас застерігав Іван Павло ІІ. Якщо Європа переймається через право на контрацепцію, право на аборти – тобто на вбивство, а не через те, що європейців не народжують, – це кульмінація цивілізації смерті», – заявив Пшемислав Чарнек.

За його словами, «цивілізація смерті» можлива, оскільки «ті європейці мають точно такі ж марксистські корені, як більшовицький комунізм та німецький націонал-соціалізм».

«Ці люди не знають поняття істини, для них істина не є критерієм оцінки в будь-яких відносинах», – вважає він.

Чарнек наголосив, що Європарламент не має права оцінювати законність рішень у Польщі. І закликав керуватися верховенством права і польським законом у тих питаннях, де ЄС не має жодної компетенції.

Також нещодавно Пшемислав Чарнек «прославився» заявою про те, що ЛГБТ «не рівні нормальним людям». За це йому винесли догану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі охоронець «Бєдронки» жорстоко побив перед магазином клієнта, якого вважав українцем

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити