image
 |  5 22 Лютого 2020 | 17:47

Обрали запобіжний захід підприємцю, який пропонув хабар працівниці Ратнівської прокуратури

Підприємцю, який пропонував хабар начальниці Ратнівського відділу Ковельської місцевої прокуратури Волинської області, обрали запобіжний захід у вигляді внесення грошової застави в сумі 160 тисяч гривень.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з власних джерел.

Як інформує джерело, обраний запобіжний захід у 16 разів перевищує суму хабаря в розмірі 10 тисяч гривень, яку підприємець пропонував начальниці Ратнівського відділу Ковельської місцевої прокуратури за вирішення питання про непритягнення його до кримінальної відповідальності. В такий спосіб підприємець хотів уникнути відповідальності за неякісне винонання робіт із обладнання шкільних туалетів, порушення умов відповідного та привласненні грошових коштів.

Окрім того, за інформацією джерела, обрані запобіжні заходи стосовно працівника Держгеокатастру області, який "погорів" на хабарі разом із сільським головою села Копилля Маневицького району. На період слідства земельнику обрали цілодобовий домашній арешт, а сільському голові — домашній арешт у нічний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Головному управлінні Нацполіції Волині пройшли нічні обшуки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити