image
 |  5 18 Січня 2023 | 15:47

Обшуки на Волині: в обійсті чоловіка знайшли наркотичні рослини

На Ківерцівщині поліцейські вилучили майже кілограм марихуани. За незаконне зберігання наркотиків волинянину загрожує, зокрема, до п’яти років обмеження волі.

Про це інформує поліція Волині, - пише ВолиньUA.

Рослини зеленого кольору, схожі на марихуану, поліцейські виявили у гаражі за місцем проживання 32-річного жителя Ківерцівщини у результаті санкціонованого обшуку. Заходи проводили у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану.

Вилучену речовину, вагою близько 500 г, направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

За цим фактом відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строком до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Слідство триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити