image
 |  2 19 Червня 2020 | 15:46

Очільнику Конотопа Артему Семеніхіну невідомі підклали кілька гранат у авто

Ввечері, 18 червня 2020 року, міський голова Конотопа свободівець Артем Семеніхін на своїй публічній сторінці у Facebook повідомив про виявлення у власному авто бойових гранат.

«Мафія не припиняє свої провокації. Можливо, це продовження замаху на моє життя», – наголосив націоналіст. Він розповів, що поставив автомобіль у гараж, і при його огляді виявив у схованці п’ять бойових гранат – чотири РГД-5 та одну Ф-1 – без запалів, а також показав знахідку. «Що це? Хтось хотів мене підірвати чи якась провокація готувалася? П’ять гранат! Я зараз викликав працівників поліції, і зараз їде слідчо-оперативна група», – повідомив Семеніхін. При цьому він розповів, що «багато де» залишав машину, але не знає, як гранати потрапили в його автомобіль. «Зараз я зі своєю охороною зафіксував цей факт. Чекаємо на поліцію. Я сподіваюся, що належним чином це буде зафіксовано… Хочу передати «вітання» всім тим негідникам, які готували чи то замах на мене, чи, я думаю, що, швидше за все, провокацію», – наголосив свобобівець Артем Семеніхін.

Мені в машину підкинули 5 бойових гранат (Ф1 – шт., РГД5 – 4 шт.).Явно якись рашистські подонки накштал Огрохіно-Дімідків, які свого часу зробили подібні провокаціїпо відношенню до Віталій Благодарний, хотіли вчинити злочин проти мене.P.S. Якраз майже рік часу тому банда молотківців вчинила замах на моє життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» вважає, що облрада мала би висловити недовіру голові Волинської ОДА Погуляйку, – Юрій Поліщук

Очільник Конотопа висловив припущення, кому могла знадобитися ця провокація з можливою наступною інформаційною «бомбою», що поліція нібито знайшла боєприпаси у міського голови. При цьому «мер» вважає, що підкинути бойові гранати в його автомобіль могли на одній із мийок або СТО.

Нагадаємо, що рік тому на нього було вчинено замах на вбивство. Тоді невідомі напали на націоналіста, коли той повертався додому, і спричинили йому тяжкі тілесні ушкодження. Тоді побратима вчасно встигли доставити до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити