image
 |  4 16 Червня 2020 | 10:40

«Свобода» вважає, що облрада мала би висловити недовіру голові Волинської ОДА Погуляйку, – Юрій Поліщук

Фракція ВО «Свобода» у Волинській обласній раді вважає, що обласна рада мала би висловити недовіру голові Волинської облдержадміністрації Юрію Погуляйку. Цього вимагають і суспільство, і волинські громади, і ветерани АТО.

Про це заявив у інтерв'ю «ВолиньUA» перший заступник голови Волинської обласної ради, член ВО «Свобода» Юрій Поліщук.

Коментуючи провальну кадрову політику влади Зеленського, Юрій Поліщук відзначив, що в нього складається враження, що на ті чи інші посади людей набирають по оголошеннях. Проте основною причиною, на його думку, є те, що нормальні управлінці просто не хочуть йти в цю команду, бо розуміють, як безславно це все може закінчитися. Це добре видно по тому, що робиться у виконавчій владі на Волині.

«Я не бачу в цієї команди стратегічного бачення розвитку нашої області. В діях виконавчої влади бракує системності, фаховості та компетентності. Був просто шокований тим, що з приходом Погуляйка важливі наради в облдержадміністрації почали проводити не керівники виконавчої гілки влади, а радники голови ОДА. Та ще й російською мовою. Манера поведінки нових управлінців під час прийомів громадян та робочих нарад відображає низький рівень ділових якостей та межує з відвертим хамством.

Наша фракція відразу ж відреагувала на це офіційною заявою щодо недопустимості нав`язування російської мови та нехтування правилами етичної поведінки держслужбовця у Волинській ОДА. А призначення на ключові посади вихідців з Донбасу переходить будь-які межі здорового глузду…», – каже Юрій Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» застерігає Погуляйка від спроб русифікації Волинської ОДА, – заява фракції

«Тому ми, свободівці, вважаємо, що обласна рада мала би висловити такому голові ОДА недовіру. Цього від нас вимагають і суспільство, і волинські громади, і ветерани АТО. На жаль, на цей момент деякі фракції до цього ще не зовсім готові. Хоча, мабуть. Усі внутрішньо розуміють, що це лише – питання часу, і ми до цього неминуче прийдемо. І чим скоріше – тим краще для Волині», – додає перший застпник голови Волинської обласної ради.

Детальніше про це – в інтерв'ю Юрія Поліщука виданню «ВолиньUA».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити