image
 |  4 26 Листопада 2021 | 18:23

Одна з лікарень на Волині приносить збитки

Устилузька міська лікарня приносить збитки Володимир-Волинському ТМО.

Про це інформує сайт Володимир-Волинської міської ради.

Міський голова Ігор Пальонка зустрівся з представниками Устилузької громади, а також керівниками медичних комунальних підприємств – ЦПМД та ТМО.

Щодо первинної ланки медицини у керівництва Устилузької громади питань не виникає, адже наступного року вони планують і далі вносити свій вклад у фінансування КП “Центр первинної медичної допомоги”, а також розглядають можливість входження у співзасновники даного комунального підприємства. Проте з вторинкою не усе так просто – в Устилузі працює міська лікарня зі стаціонарним відділенням та фізіотерапевтичним кабінетом, які перебувають у складі Володимир-Волинського ТМО і, за показниками 2021 року, приносить медичному комунальному підприємству півмільйонні збитки.

Як зазначив Ігор Пальонка, є потреба у додатковому фінансуванні Устилузької лікарні. Таку можливість шукатиме керівництво громади разом із депутатським корпусом Устилузької міської ради, адже є бачення зберегти дане медичне об’єднання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Процес йде як мокре горить», - мешканець волинського міста про темпи робіт на жвавій вулиці (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити