image
 |  2 26 Листопада 2021 | 10:01

«Процес йде як мокре горить», - мешканець волинського міста про темпи робіт на жвавій вулиці (ФОТО)

Капітальний ремонт по вулиці Зимнівські у Володимирі затягується, роботи сповільнилися, вулиця потопає в темряві є відчуття аварійної небезпеки.

Про це у facebook написав мешканець вулиці Ігор Мацюк.

«Велике будівництво» на Зимнівській продовжується, але є підозра що воно може перетворитися на "затяжне будівництво". Можу багато чого зрозуміти, але одного ніколи. Менше ніж за півмісяця по всій довжині вулиці було прокладено асфальт... Темпи вражали. А далі ?....

А далі бордюри, підземні кабельні комунікації, нові електроопори. Особливих проявів "трудоголізму" не проявляється. Ніби з являється техніка, люди "в жилетах", процес йде як мокре горить. Пройшло півтора місяці, незабаром сніжок, ожеледиця..... Цікаво всім хто тут проживає. Скільки місяців будуть тривати "тимчасові незручності" в поєднанні з печерною темрявою, постійним відчуттям аварійної небезпеки як для водіїв так і пішоходів, повною відсутністю в окремих місцях тротуарів ,чи можливо на те є у когось "вагомі пояснення», - запитує пан Мацюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку приватна фірма захаращила двір поблизу житлового будинку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити