image
 |  54 20 Серпня 2023 | 19:52

Одягає бронежилет на голе тіло: колишня військова заробляє на еротичних відео

Ветеран морської піхоти США Тейлор Ганнер після виходу на пенсію почала заробляти, продаючи еротичні фото та відео в соцмережах.

ЇЇ сексуальні знімки мають військову тематику. Зокрема, жінка одягає парадну форму та бронежилет на оголене тіло. Про це пише Dailystar.

Ганнер почала знімати фільми для дорослих на повну ставку після того, як колишній хлопець виклав її відверті знімки в інтернет. Спочатку вона була не в захваті від цього та змусила партнера видалити акаунт.

Пізніше жінка сама почала продавати еротичні кадри на сайтах для дорослих. Це принесло шалений успіх. Тому вона залишила всі інші роботи.

В одному зі своїх відео в Instagram , яке набрало більше 11 тис. вподобань, модель помітили в бікіні та без бюстгальтера під бронежилетом.

Колишня військова має майже 140 тис. підписників у соцмережах. ЇЇ контент подобається не всім. Блогерку часто критикують.

"Перейшла із продуктивного члена суспільства до жінки, яка залежить від грошей збудженого чоловіка. Як низько ти впала", – пишуть у коментарях.

Однак, у Ганнер чимало шанувальників, які також пишуть, що вона сексуальна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити