image
 |  11 16 Червня 2018 | 13:12

Офіцери Володимир-Волинської 14 ОМБр зустрілися з бойовими побратимами на зборах (ФОТО)

З 12 по 14 червня на Рівненському загальновійськовому полігоні проходили збори з командирами батальйонів (дивізіонів) та їх заступниками, загальне керівництво яких здійснював командувач військами оперативного командування «Захід». Були присутні на них і офіцери нашої 14 окремої механізованої бригади.
Про це 16 червня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба 14 окремої механізованої бригади.
Світлина від 14 окрема механізована бригада, прес-служба.Світлина від 14 окрема механізована бригада, прес-служба.Світлина від 14 окрема механізована бригада, прес-служба.План зборів включав теоретичні та практичні заняття, серед яких: дії механізованого взводу в лісистій місцевості, в населеному пункті, подолання водної перешкоди різними способами як особовим складом, так і технікою.
Світлина від 14 окрема механізована бригада, прес-служба.Світлина від 14 окрема механізована бригада, прес-служба.Світлина від 14 окрема механізована бригада, прес-служба.Переважна більшість командирів підрозділів та їх заступники мають великий бойовий досвід, тому мали можливість обмінятися ним, обговорити різні питання, які виникали на передовій, й разом знайти на них відповіді. Адже прийняття самостійних, виважених та ефективних рішень командирами щодо управління вогнем та підрозділами в районі проведення операції Об’єднаних сил з урахуванням змін в тактиці дій противника - одне з головних завдань таких зборів.
Світлина від 14 окрема механізована бригада, прес-служба.Світлина від 14 окрема механізована бригада, прес-служба.Світлина від 14 окрема механізована бригада, прес-служба.Командири підрозділів були раді зустрічі, адже дехто разом воював ще в 2014 році й з того часу не бачилися. Офіцери вітали один одного з новими званнями та з призначенням на вищі посади, бо ж на початку війни знали один одного ще старшими лейтенантами командирами рот, а то й взводів.
Читайте також: А якби в бою? – капітан Роман Багаєв із Володимир-Волинської 14 ОМБр розповів чесно про «Оплоти» (ВІДЕО, ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити