image
 |  2 16 Вересня 2021 | 08:42

«Окремі під***си торгують партією»: Кива звинуватив Бойка в продажі франшизи ОПЗЖ на Полтавщині

Одіозний нардеп Ілля Кива звинувачує свого соратника Юрія Бойка у продажі франшизи партії ОПЗЖ бізнесмену на Полтавщині. Кива обурений, оскільки це «округ, який віддали під його крило».

Про це повідомляє «24 канал».

На Полтавщині у жовтні повинні відбутися місцеві вибори до ради. Відтак це стало причиною розколу в «Опозиційній платформі – За життя».

У чому Кива звинувачує Бойка?

Як розповів Кива, Стратегічна рада партії ОПЗЖ затвердила розподіл відповідальності на окрузі між крилом Рабіновича – Медведчука і Бойко – Льовочкіна. Карлівський район віддали під відповідальність самого Киви. Нардеп розповів: почав підготовку до перевиборів і поїхав на місце формувати команду. Втім, тут його чекало розчарування: голова Полтавської обласної організації партії Олег Сазонов, з відома Бойка, продав франшизу ОПЗЖ місцевому бізнесмену.

«У мене питання: скільки це буде продовжуватися? Що мені потрібно сказати чи зробити, щоб мої дії не обнулялися комерційними діями окремих під***сів?» – звернувся до Бойка Кива.

Ілля Кива обурюється: мовляв, як це так виходить – відповідальний він, а сутність партії продають бізнесменам. Тому він звертається до Юрія Бойка і просить пояснити, яка роль самого Киви у розвитку партії.

«Поки я лажу, формую команду і борюся за інтереси партії, окремі під****си цією партією торгують», – обурюється нардеп.

За інформацією ЗМІ, «місцевий бізнесмен», про якого говорить Кива – це Юрій Кобченко, який у 2020 році невдало балотувався депутатом в облраду від «Слуги народу». Він також має вплив на місцеві партії «Рідне місто», «Пропозиція», частину «Слуги народу».

Нагадаємо! Карлівська міськрада не збиралася на сесії з 12 березня 2021 року: більшість депутатів є опозиційними до нинішнього міського голови Петра Світлика. Відтак Верховна Рада розпустила її і призначила на жовтень нові вибори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові активісти вийшли на мітинг проти будівництва храмів Московського патріархату мережею «БРСМ-нафта»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити