image
 |  0 17 Серпня 2021 | 09:24

Окупанти вбили українського воїна

16 серпня російські найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

У результаті обстрілу бойовиків загинув український воїн, повідомляє пресслужба штабу ООС.

"Неподалік від Широкиного Маріупольського району Донецької області ворог обстріляв українські позиції зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Причепилівки Новоайдарського району Луганщини російські найманці гатили з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А біля Золотого-4 Сіверськодонецького району - ще й з гранатометів різних систем", - йдеться у повідомленні.

У районі Водяного, що на Приазов'ї, окупанти вели вогонь із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. У напрямку Новомихайлівки Мар'їнського району Донецької області збройні українські позиції обстріляли ще й з великокаліберних кулеметів.

Сьогодні зранку бойовики двічі порушили режим припинення вогню. На Луганщині поблизу Причепилівки противник обстріляв позиції ЗСУ зі стрілецької зброї. А у напрямку Водяного Ясинуватського району Донецької області збройні формування РФ гатили з мінометів 120-го калібру.

На обстріл противника українські військові відкрили вогонь у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поганий приклад «1+1»: за місяць дії нових норм «мовного закону» їх порушили 7 телеканалів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити