image
 |  5 15 Червня 2021 | 19:18

Олег Тягнибок розповів, що потрібно зробити Україні, щоб вступити у НАТО на вигідних умовах

Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок розповів, що потрібно зробити, щоб досягти вигідних для України умов, чітких гарантій, конкретних заходів і термінів можливого вступу України в Альянс.

Про це Олег Тягнибок написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

"Після вчорашнього брюссельського саміту, поки представники влади і парламентської опозиції з‘ясовують, хто з них першим захотів у НАТО, розкажу, що потрібно зробити, щоб досягти вигідних для України умов, чітких гарантій, конкретних заходів і термінів можливого вступу України в Альянс", - йдеться в дописі.

Далі Олег Тягнибок перпелічує ці найнеобхідніші конкретні кроки:

Очистити владу, силові та правоохоронні, судові структури від агентури Москви, олігархічних, сепаратистських та антиукраїнських ставлеників.

Провести люстрацію, перевірку на детекторі брехні та переатестацію офіцерського складу структур сектора безпеки і оборони.

Знешкодити антиукраїнські, терористичні та сепаратистські організації, рухи, об’єднання (насамперед — ОПЗЖ та партію Шарія). Ліквідувати осередки сепаратизму та тероризму.

Ухвалити закон про кримінальну відповідальність за колабораціонізм.

Створити високотехнологічну професійну контрактну армію, а також резервну армію, укомплектовану за територіальним принципом.

Ухвалити закон про організацію й ведення територіальної оборони.

Встановити розмір фінансування Збройних Сил України на рівні 5% ВВП.

Провести реальну деолігархізацію, ухвалити свободівський Антиолігархічний пакет докорінних перетворень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лісова галузь Волині, яку очолює Кватирко, – погрузла в кримінальних провадженнях

"Це для початку. Щоби було зрозуміло, хто хоче просто поговорити, а хто реально має намір захистити Україну від зовнішнього ворога, від московитів", - підсумував голова ВО "Свобода".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити