image
 |  7 7 Листопада 2022 | 20:10

Оприлюднили графік відключення електроенергії на Волині

Повідомили, де завтра вимикатимуть електроенергію у Волинській області. 

Графік оприлюднила Волинська обласна рада.

У середу, 9 листопада з 9:00 до 14:00 планові відключення електроенергії будуть застосовані:

- в Луцьку на Єршова, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівській, Соборності, Теремнівській, Кравчука, Молоді, Рівненській, Відродження, Грушевського та прилеглих вулицях, а також мікрорайоні Вишків;

- у селах Липини, Струмівка, Новостав та Голишів.

З 9:00 до 21:00 без електропостачання будуть села:

- Сапогів, Бодячів, Гаразджа, Лище, Новокотів, Романів, Ботин, Верхівка, Піддубці, Підгайці, Крупа, Воротнів, Борохів, Вишнів, Прилуцьке, Жабка, Дачне, Діброва, Веснянка, Олександрія, Звірів, Муравище, Сокиричі, Дідовичі, Заброди, Конопелька, Звози, Суськ, Словатичі, Славне, Завітне, Озеро, Гайове;

- а також у м. Ківерці: вулиці Воровського, Козацька, Чайкіної, Європейська, Мєдвєдєва, Мічуріна, Луцька, Свободи та прилеглі до них.

«Волиньобленерго» закликає на час припинення електропостачання вимкнути з розеток енергоємні прилади – пральні та посудомийні машини, електрочайники, бойлери, електричні та мікрохвильові печі. Після відновлення електропостачання рекомендовано вмикати електроприлади поступово, через 15–20 хв після подачі напруги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині трапилася пожежа на газопроводі: є травмований

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити