image
 |  7 8 Листопада 2018 | 21:00

Оприлюднили фото та відео смартфона Samsung із складаним дисплеєм

Нову технологію під назвою Infinity Flex Display представили на заході Samsung Developer Conference 2018.
Про це пише “Сегодня”.
Як зазначили у компанії Samsung, представлений прототип наразі ще далекий від кінцевого продукту та створений лише для демонстрації технології. Масовий смартфон буде виглядати інакше і надійде в продаж лише наступного року, але для запуску виробництва компанії необхідно всього кілька місяців.

Для того, щоб такий смартфон міг існувати, компанії довелося винаходити новий захисний шар зі спеціальним полімером для додання гнучкості й одночасної жорсткості конструкції екрану. Навіть клей, що з’єднує панель зі захисним шаром, тут спеціальний.
Головним недоліком такої конструкції є товщина корпусу. Через це смартфон здається дуже громіздким. Його конструкція створена у форм-факторі вертикального фліпу: всередині ховається гнучкий 7,3-дюймовий екран. У складеному вигляді пристрій нагадує дуже товстий смартфон. Для виведення зображення в компактному вигляді використовують невеликий екран на зовнішній стороні.

via GIPHY
Основний екран може виводити одночасно три додатки — відповідний режим отримав назву Multi-Active Window. Що цікаво, зараз Samsung тісно співпрацює з Google у плані підтримки Android гнучких дисплеїв, тому в плані переваг такого екрану для ПО наразі все досить туманно.
Представники Samsung також розсекретили технічні характеристики обох дисплеїв пристрою. В розкладеному вигляді 7,3-дюймовий екран дюйма матиме роздільчу здатність GXGA + (1536 х 2152 пікселів, 420 PPI) і співвідношення сторін 4.2:3. Додатковий екран діагоналлю 4,58 дюйма характеризується роздільчою здатністю 840 х 1960 пікселів і співвідношенням сторін 21:9.
Samsung може очолити гонитву складних смартфонів, однак це не єдина компанія, яка працює над подібними гаджетами. Про плани випустити смартфон, що складається, вже заявили Huawei, Lenovo, Xiaomi та LG. То ж у найближчі рік-два ми побачимо, як мінімум, кілька складних апаратів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сапожніков шукає головного спеціаліста управління освіти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити