image
 |  5 27 Січня 2023 | 08:28

Опублікували графіки погодинного відключення електроенергії на Волині 27 січня

Волинські енергетики опублікували графіки погодинного відключення електроенергії на 27 січня.

Про це інформує Волиньобленерго.

Величина доведеного НЕК «Укренерго» добового ліміту на Волинь в п‘ятницю у середньому становить лише 48% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області.

У зв‘язку із критично низьким рівнем доведеного на область ліміту «Волиньобленерго» змушене збільшити тривалість перерв в електропостачанні.

Нагадуємо, що ліміт для кожної області визначає НЕК «Укренерго» у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію, та зважаючи на загальну ситуацію в енергосистемі України. 

Звертаємо увагу волинян, що час початку відключення згідно графіку може здійснюватись на годину раніше від заявленого у зв’язку із високою імовірністю перевищення доведеного ліміту потужності, що не допускається.

У разі перевищення доведеного на область ліміту НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані графіки аварійних вимкнень.

Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання у режимі реального часу із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) за посиланням bit.ly/3WtCrQq

Інформація у даному розділі актуалізується кожні 30 хвилин.

Звертаємось до підприємств Волині та волинян по можливості самостійно зменшити власне споживання електроенергії у цей день та підтримати роботу енергосистеми України.

Графіки за посиланням https://cutt.ly/11YPbRs

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити