image
 |  4 26 Жовтня 2018 | 17:01

Опублікували текст заповіту Олега Сенцова

Сестра українського режисера Олега Сенцова передала ЗМІ текст заповіту брата.
Про це повідомляє Интерфакс, пише Economist.ua
Зокрема, в документі сказано, кому Сенцов передає право зняти фільми за своїми сценаріями, а також кого він призначає своїми правонаступниками. «Я, Сенцов Олег Геннадійович, перебуваючи при здоровому розумі й твердій пам’яті, заповідаю в разі моєї смерті екранізацію фільмів за моїми сценаріями, а саме: «Носоріг», «Кай», а також написані мною в неволі «Блискучий світ», «Ворони» і «Крісті» моєї соратниці і другому режисерові Євгенії Врадій в якості режисера-постановника. У разі відмови вона має право вибрати, кому передоручити дані екранізації, а також вибрати компанію-виробника цих фільмів. Правонаступниками, спадкоємцями і одержувачами моїх гонорарів після моєї смерті я призначаю моїх дітей: Сенцової Аліну і Сенцова Владислава», – говориться в заповіті.
Заповіт було складено 7 вересня 2018 року.
Нагадаємо, що Сенцов припинив голодування, однак невідомо чи зможе він вижити, оскільки лікарю не беруться передбачати, чи зможе його організм відновитися. Як повідомляла ЗМІ його сестра Наталія Каплан, в режисера почалася дегенерація усіх клітин організму.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна лучанка відвідає форум у Росії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити