image
 |  7 19 Серпня 2023 | 18:47

Організатори виставки у Чернігові зробили заяву: захід зупинили і всіх попросили піти в укриття

Організатори виставки у Чернігові після російського теракту закликали українців не хайпувати та не маніпулювати у мережі через те, що сталося. Після того, як було оголошено тривогу, захід зупинили, а учасників попросили пройти в укриття.

Більше того, про місце проведення виставки повідомили лише за кілька годин до її початку. Про це у Facebook заявила організаторка заходу Марина Берлінська.

За її словами, захід було зупинено відразу після оголошення повітряної тривоги. Декілька разів учасникам оголосили про необхідність пройти в укриття, проте частина людей проігнорували заходи безпеки. Також Берлінська зазначила, що всі, хто пройшов в укриття, не постраждали.

Крім того, захід був попередньо офіційно погоджений із владою, отже, місце проведення виставки було надано місцевою владою.

"Анонс, що буде захід був у відкритому доступі. Але конкретне місце повідомили лише зареєстрованим перевіреним учасникам (!) за лічені години до заходу. Усі дані учасників надані відповідним органам", – заявила Берлінська.

Також вона додала, що раніше за погодженням з місцевою владою заходи проводились у Києві, Львові, Дніпрі та Харкові. Тому організаторка виставки закликала не займатися маніпуляціями і не писати нічого доти, поки не буде офіційної інформації.

Водночас у пресслужбі Чернігівської міської ради заявили, що проведення виставки, яка проходила 19 серпня, з Чернігівською міською радою не погоджувалася та жодних дозволів не надавалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар по Чернігову: відомо про 5 загиблих

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити