image
 |  0 12 Грудня 2017 | 08:37

«Ощадбанк» два дні не буде приймати комунальні та інші платежі

У суботу 16 грудня та неділю 17 грудня відділення «Ощадбанку» будуть працювати в режимі консультацій.
Про це 11 грудня 2017 року повідомляє сайт «24 канал» з посиланням на прес-службу банку.
Відтак здійснити комунальні та інші платежі у відділеннях не буде можливості.
Причина в тому, що «Ощадбанк» переходить на новий План рахунків бухгалтерського обліку.
Для мінімізації незручностей фінальний етап переходу на новий план рахунків буде проведено у вихідні дні. Відповідно буде змінено графік роботи відділень. Зміни торкнуться частини мережі відділень, що зазвичай працюють у вихідні дні: в суботу 16 грудня та неділю 17 грудня відділення будуть працювати в режимі консультацій. Комунальні та всі інші платежі (за винятком платежів за кредитами) можна здійснити в інформаційно-платіжних терміналах та системі «Ощад 24/7», – йдеться в повідомленні.

У вказаний період 16-17 грудня 2017 року операції по платіжних картках у банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах та торговельно-сервісній мережі проводитимуться в звичайному режимі без обмежень. Кошти на карткових рахунках будуть доступні у звичайному режимі. Можливе часткове обмеження лише функціоналу онлайн-сервісів «Ощад 24/7» у частині перегляду залишків по поточних, кредитних та депозитних рахунках та проведення операцій з ними, повідомили у банку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити