image
 |  5 20 Квітня 2021 | 21:21

Оштрафували власницю нежитлового приміщення у Луцьку: хто має дбати за його благоустрій? (ВІДЕО)

На власницю нежитлового приміщення на проспекті Молоді, 13 у Луцьку наклали штраф за порушення правил благоустрою.

Про це розповіла Суспільному виконувачка обов’язків начальника відділу Департаменту муніципальної варти Тетяна Головій.

Тетяна Головій каже, що господиня занедбала сходи до нежитлового приміщення у багатоквартирному будинку. Нині вони поруйновані, там збираються компанії та розпивають спиртне.

Скаржаться на занедбане приміщення й сусіди. На сторону до сходів виходить балкон та лоджія Світлани Борисюк. Жінка каже, що неодноразово бачила, як тут закладки кладуть наркомани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винесли новий вирок «шлюбному» аферисту, який втік з-під варти після вироку луцького суду

Нежитлове приміщення площею 66 квадратних метрів у будинку на проспекті Молоді, 13 було комунальним. Раніше тут була дитяча бібліотека. 10 років тому його продали, — каже голова тамтешнього ОСББ Наталія Гладка. Розповідає: у приміщенні проведене світло, опалення, вода, але власники за комунальні послуги не платять. Жінка телефонувала до власниці, щоб та навела лад, але результату немає.

Тетяна Головій каже: сходи – це елемент нежитлового приміщення і вважається одним об’єктом власності. Зі слів юристки, директорки Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області Наталії Смолярчук, в об’єднанні співвласників багатоквартирних будинків про належний стан будівлі і прибудинкової території мають дбати усі співвласники.

Власниця приміщення на Молоді, 13, Ольга Тригуб, телефоном розповіла, що найближчими днями почне лагодити сходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліквідуємо 4 «веpшників Апокаліпсису» ВакциноЦИДу: ЦИНК

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити