image
 |  0 26 Травня 2023 | 08:54

Осиротіли діти, овдовіла дружина: на війні загинув Захисник з Волині

З гіркотою й болем повідомляю, що Велимченська громада втратила ще одного Воїна - Героя України. Дружина втратила люблячого чоловіка, доньки турботливого батька, згорьована мати сина. Ми хорошу Людину.

Про це написала у соцмережі facebook Анастасія Павлович, - інформує ВолиньUA.

21 травня 2023 року, в результаті ворожого обстрілу в районі Берхівського водосховища Донецької області загинув житель села Велимче – солдат, стрілець-снайпер 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти механізованого батальйону. ГАПОНЮК МИКОЛА ГРИГОРОВИЧ (16.12.1974 р.н.).

В березні минулого року, він став на захист України, був в окремій танковій бригаді військової частини А7015, до кінця залишався відданим присязі на вірність українському народові... Нам із вами.

Микола завжди був на передовій, готовий ризикувати своїм життям, щоб захистити свою сім'ю, побратимів та країну. Його безстрашність та професіоналізм вразили всіх, хто з ним пліч-о-пліч боровся за нашу свободу й рідну землю.

Ми чекаємо, що тіло Миколи Гапонюка доправлять найближчими днями.

Про день та порядок чину похорону повідомимо згодом.

У Миколи Гапонюка, якому тепер назавжди 48 років, лишилися мама, дружина і троє донечок. Співчуття рідним, близьким, друзям, всій нашій громаді.

Світлого спочинку душі Герою України та молитовного супроводу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покинув блокпост заради ночі кохання: на Волині затримали військового

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити