image
 |  2 2 Листопада 2017 | 16:00

Осмаєв розповів, як помститися Росії за Окуєву

Чоловік убитої Аміни Окуєвої Адам Осмаєв розповів, як треба відповісти Росії на цей злочин.

Про це 2 листопада 2017 року повідомляє сайт «Українська правда» з посиланням на «Кавказ. Реалії».

На питання журналіста, чому потрібно відповісти вбивцям Аміни, Осмаєв заявив:

Поверненням Криму і Донбасу, перемогою у війні. Думаю, це найбільш адекватна відповідь на загибель Аміни. А виконавців Аллах у будь-якому випадку покарає...

Він висловив надію, що після цього вбивства українські правоохоронні органи «з великим завзяттям і бажанням» працюватимуть над замахом, скоєним на його життя 1 червня.

Потрібно розуміти, що тут йде війна. Це не демагогія, це реальна війна з підступним ворогом. І, звичайно, є жертви. Діють групи терористів ..., діють і кадирівці, - підкреслив Осмаєв.

За його словами, кадирівці намагаються залучити на свою сторону політиків і громадських діячів за межами Росії, в тому числі і в Україні.

Як відомо, ввечері 30 жовтня 2017 року біля залізничного переїзду біля селища Глеваха Київської Області невідомі обстріляли з кущів автомобіль Аміни Окуєвої, вона загинула. Поранення отримав Адам Осмаєв, який сидів у машині поруч.

Чоловік вбитої Аміни Окуєвої Адам Осмаєв розповів, що під час обстрілу куля влучила жінці у голову і він не встиг її врятувати.

Правоохоронці розглядають дві основні версії вбивства: це дії російських спецслужб, вбивство з метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації, створення атмосфери терору і жаху в Україні і помста Осмаєву жителів Чечні за те, що він пішов проти глави республіки Рамзана Кадирова.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити