image
 |  14 13 Вересня 2023 | 18:45

Отримання хабаря депутатом Волиньради: прокурор наполягатиме на застосуванні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Одержання 35 тис. доларів США – повідомлено про підозру депутату Волинської облради.

Про це повідомили у пресслужбі САП.

За дорученням керівника САП прокурор за участі детективів НАБУ повідомив про підозру в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди, депутату Волинської обласної ради. Його дії кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Прокурор наполягатиме на застосуванні до особи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Як вже повідомлялось, депутата викрито на одержанні неправомірної вигоди у сумі 35 тис. дол. США. За ці кошти він обіцяв посприяти громадянину у придбанні земельної ділянки, що розташована на території однієї з територіальних громад Волинської області, для створення на ній підприємства з утилізації відходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Володимира зізнався, що в нього вдома були обшуки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити