image
 |  5 12 Листопада 2023 | 16:23

Отримав важкі поранення: екс-юрист з Луцька потребує допомоги

Колишній юрист із Луцька Віктор Бондаренко отримав поранення на фронті та потребує допомоги.

Наразі лікарям вдалося стабілізувати його стан, а два дні тому повністю вивели з коми, про це повідомила на своїй сторінці у фейсбук адвокатка Яна Чуріна.

Віктор Бондаренко – відомий адвокат із Луцька, який 20 років успішно займається юриспруденцією. Після 24 лютого служив снайпером на передовій, отримав важкі поранення у боях біля Куп'янська.

«Віктор при свідомості, реакції поки слабкі, але є. Лікарі дають хороші прогнози, та активно розпочинають реабілітацію, ми своєю чергою шукаємо реабілітаційні заклади, які зможуть його прийняти», – йдеться у дописі його колеги..

У Віктора є дружина та двоє діток. Його банківські картки дружині не повернули, тому вони поки обходяться власними заощадженнями.

До повномасштабного вторгнення сімʼя Віктора проживала в Ірпені, де придбали будинок, але його повністю зруйнували під час бойових дій. Тоді Віктор від допомоги публічної відмовився, однак зараз, каже Яна Чуріна, обставини для його сімʼї склались по-іншому.

Номер картки дружини: 5168745114931402

Бондаренко Наталія Василівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти продовжують спроби оточення Авдіївки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити