image
 |  4 20 Листопада 2019 | 18:27

Озвучили симптоми, які вказують на близьку смерть людини

Напади сильного головного болю та двоїння в очах можуть виявитися провісниками смерті.

Про це заявив лікар і телеведучий Олександр М'ясников, - пише УНІАН.

Терміново проконсультуватися з лікарем слід при виникненні болю в грудях і раптовій слабкості, особливо якщо це супроводжується задишкою і рясним потовиділенням.

М'ясников пояснив, що саме так проявляє себе інфаркт. На порятунок такого пацієнта відводиться дві години, тому зволікати з викликом швидкої допомоги не можна.

Про захворювання серця говорить задишка, яка з'являється без емоційних і фізичних навантажень. Передвісником смерті може також стати запаморочення, що супроводжується двоїнням в очах. Це симптоми, які характерні для менінгіту й розсіяного склерозу.

Небезпечні напади сильного головного болю. Вони можуть свідчити про аневризм, онкологію та менінгіт. Останнім смертельно небезпечним симптомом є різкий біль у животі, що супроводжується нудотою і блювотою. Таким чином проявляється безліч небезпечних захворювань — панкреатит, тромбоз, інфекції, апендицит й миготлива аритмія.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити