image
 |  0 17 Травня 2019 | 21:01

Палиця не впевнений, що УКРОП об’єднається зі «Слугою народу»

Ігор Палиця заявляє, що Всеукраїнське об’єднання «УКРОП» перед парламентськими виборами з політичною партією новообраного Президента України «Слуга народу» об’єднуватися не буде.

Про це він повідомив в ефірі програми «Відкрита влада» телеканалу «Аверс».

«Я не думаю, що УКРОП об’єднається зі «Слугою народу». І не через те, що не захоче УКРОП, а через те, що відмовиться «Слуга народу», - сказав Ігор Палиця.

Також він наголосив, що не потрібно міряти можливість потрапляння фракції УКРОП чи іншої якоїсь партії в Парламент, виходячи із результатів президентських виборів.

Читайте також: Палиця каже, що йому невідоме прізвище нового голови Волинської ОДА

«Я здивований результатом голосування, який отримав Ігор Смешко. Коли я бачив результати соціологічних опитувань проведених у Луцьку за місяць до виборів. Відсутність на бордах, телебаченні і – такий результат?! Це означає, суспільство має запит на щось інше, а не на те, до чого ми звикли. Питання чи піде УКРОП на парламентські вибори, ще не піднімалося. Безумовно, ми будемо думати, але не для того щоб щось отримати, а для того, аби щось сказати», - сказав голова Волинської обласної ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити