image
 |  0 30 Січня 2019 | 08:45

Пам'ять Героїв Крут у Горохові відзначили смолоскипною ходою (ФОТО)

На честь подвигу Героїв Крут 29 січня 2019 року в місті Горохові відбулися молебень, мітинг-реквієм та смолоскипна хода.

Про це повідомила на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Горохівської районної організації ВО «Свобода» Валентина Магурчак.

«Захід, організований ГО «Тризуб» ім. С. Бандери, районною організацією ВО «Свобода» та «Правим сектором», вдався на славу. Після молебну, який провели настоятель Свято-Вознесенського храму м. Горохів отець Андрій Сидор та клірик Валерій Братунь, лунали виступи і вірші горохівських націоналістів, свободівців Леоніда Кравчука та Віктора Магурчака (по закінченню заходу), ведучою заходу була Олена Климчук – голова районної організації ГО «Тризуб». Також хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам‘ять Героїв московсько-української війни, Героїв Горохівського району поіменно», – пише Валентина Магурчак. 

По тому молодь, гості з обласної організації ГО «Сокіл» та всі охочі горохівчани зі смолоскипами в руках вирушили вулицями міста Горохова.

Ходу було завершено біля пам‘ятника Тараса Шевченка, де всі разом виконали Державний Славень України.

ЧИТЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вшанували подвиг Героїв Крут (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити