image
 |  2 15 Лютого 2019 | 00:01

Паніка, зіпсовані нерви, сумки: реалії сервісу автостанції у Володимирі-Волинському

На автостанції у Володимирі-Волинському стався прикрий інцидент.

Про це пише Олена Кандиба на сторінці у facebook.

"І знову прикрий інцидент на автостанції.

Якщо сухо і без емоцій:

Вчора Светлана Янущиц, поспішаючи в Ковель на потяг, мала необхідність скористатися послугами нашої автостанції. Касири відмовилися продати пільгові квитки, не зважаючи на посвідчення людини з інвалідністю 1 групи – взяли повні. На запланований час - 16: 15 автобус не приїхав (наступний через годину), на потяг вже фізично встигнути не виходило. Таксі пів тисячі 000. Екстрено вирішили їхати на Луцьк, часу брати квитки в принципі вже не було. Безбілетниками водій згодився підібрати їх тільки біля гуртожитку. І того: паніка, зіпсовані нерви, сумки, сніг в лице, і явно бажання скоріше з відси поїхати.

Я от не можу зрозуміти – там ж теж працюють явно не росіяни, не заслані кимось, - а звичайні наші люди, володимирчани , ну аби аж з прилеглих сіл, але ж наші. Чому з ними щоразу якісь проблеми, неналежне ставлення і бажання обманути?

Автостанція це лице нашого міста, хоча насправді мозоль який болить майже кожному.

Чомусь вважаю, одне слово пана мера - і всі проблеми на цьому об’єкті можуть швидко вирішитися.

От тільки знову питання: нема бажання, чи вже нема влади?

Іноді мені дорікають, що я складна і зі мною важко працювати – з усіх сил намагаюсь стати добрішою) – але ж не дають", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині депутат від Гриценка поширює інформацію, як уберегти храми МП від «захоплення» ПЦУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити