image
 |  5 16 Червня 2021 | 12:55

Паркомат перед Луцьким замком демонтують

Перед Луцьким замком демонтують паркомат, встановлений ПП «Ельбе УА».

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.

На площі перед Луцьким замком встановлений паркомат ПП «Ельбе УА», який не функціонує і перебуває у занедбаному стані, що негативно впливає на естетичний вигляд площі перед перлиною міста Луцька – замком Любарта. Вказаною територію щодня проходить велика кількість туристів, які приїжають зі всієї країни та з-за кордону.

9 липня 2015 року було проведено конкурс на визначення операторів паркування транспортних засобів у місті Луцьку на п’ять земельних ділянок, які розташовані в старому місті а саме - вул. Глушець, 1 (Центральний ринок) - 15 паркомісць; вул. Братковського – 11 паркомісць; вул. Плитниця (Замкова площа) - 41 паркомісце; вул. Галшки Гулевичівни - 11 паркомісць; вул. Драгоманова – 30 паркомісць. Переможцем конкурсу було визначено приватне підприємство «Ельбе УА».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, у яких камерах Луцького СІЗО тримають довічно засуджених (ФОТО)

З 21 липня 2015 року між комунальним підприємством «АвтоПаркСервіс», як Уповноваженою організацією та Оператором - приватним підприємством «Ельбе УА» було підписано Договір обслуговування об’єктів благоустрою – майданчиків для паркування транспортних засобів на території міста Луцька.

Але станом на сьогодні паркувальні майданчики не були введені в експлуатацію у відповідності до вимог Правил паркування транспортних засобів. Парковка на площі перед Луцький замком не функціонує, відповідно доцільність подальшого розміщення вказаного паркомату відсутня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити