image
 |  0 23 Серпня 2021 | 14:39

Партія Додона обурилась через участь Санду у Кримській платформі

Партія соціалістів Молдови розкритикувала президентку Маю Санду за участь в саміті Кримської платформи.

Політсила назвала це "антиросійським заходом", - інформує 24 канал.

Участь Санду у Кримській платформі негативно позначиться на відносинах Молдови з Росією. Про це мовиться у заяві соціалістів.

Партія колишнього президента Ігоря Додона навіть послалася на слова міністра закордонних справ Росії про те, що Кримська платформа – "антиросійський шабаш".

Соціалісти цинічно заявили, що Молдова має зберігати нейтралітет і дружні відносини з усіма зовнішніми партнерами.

"Займаючи одну зі сторін у російсько-українській "суперечці" навколо Криму, президентка включає Молдову в антиросійський блок. Глава держави підриває довіру між Росією і Молдовою і піддає ризику всі домовленості", – мовиться у повідомленні.

Соціалісти назвали поїздку Санду до Києва "безвідповідальним рішенням". Від якого, мовляв, постраждають агровиробники, мігранти, які працюють у Росії та "кожна сім'я, яка споживає російський природний газ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Єврокомісії не бачать шансів для запуску процедури членства України у найближчі роки

Нагадаємо, що 23 серпня Санду взяла участь у саміті Кримської платформи. Вона висловила підтримку територіальній цілісності України. Президентка наголосила, що зробити Крим успішним регіоном можна лише мирним шляхом. Молдова готова долучитися до відновлення міжнародного права на півострові.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити