image
 |  0 16 Червня 2019 | 15:31

Пасажир вилетів з вікна: поліція прокоментувала автотрощу неподалік Луцька

Сьогодні, 16 червня, приблизно о 05:30 ранку в селі Гірка Полонка Луцького району автомобіль "ВАЗ" врізався в паркан та перевернувся.

За кермом транспортного засобу в стані алкогольного сп'яніння перебував 22-річний житель цього ж району, - повідомили у секторі комунікації поліції Волині, - пише ВолиньPost.

Зауважують, що водій і пасажири автомобіля в ДТП не постраждали.

Співробітники групи реагування патрульної поліції Луцького відділення поліції за фактом порушення правил дорожнього руху та керування транспортним засобом у станні алкогольного сп'яніння склали на водія адмінпротоколи за ст. 124 та ч.1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Правопорушнику загрожує, зокрема, штраф у розмірі 10,2 тис. грн. з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Нагадаємо, автомобіль, у якому було троє хлопців, спочатку в'їхав у яму, яку викопали для підключення газу, після цього його почало заносити і він влетів у паркан, розтрощивши одну секцію. Машина ж перекинулася на дах і вщент розбилася. 

Найбільше постраждав хлопець, який був на передньому пасажирському сидіння. Він вилетів з автівки через відчинене вікно.

На місце викликали поліцію, швидку та рятувальників. Автомобіль - з газовою установкою, тож була загроза вибуху. Усі троє хлопців від госпіталізації відмовилися. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити