image
 |  2 8 Квітня 2018 | 15:11

Патріарх Філарет привітав вірян із Великоднем (ВІДЕО)

Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП), Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет привітав вірян із Воскресінням Христовим.
Про це 08 квітня 2018 року повідомляє сайт «День».
Його відеозвернення з’явилося на офіційному сайті УПЦ КП.
[embed]https://youtu.be/MV40X4l25JM[/embed]
...Син Божий переміг у нашій гріховній людській природі смерть і гріх й, таким чином, визволив нас від гріха і від смерті, і тому ми радіємо, часто радіємо, не усвідомлюючи, чого ми радіємо. А радіємо тому, що Господь подолав у нашій природі гріх і визволив нас від смерті, і ми тепер хочемо-не-хочемо, а воскреснемо із мертвих. Багато хто думає, що помре і на цьому його життя закінчиться. Ні, не закінчиться: людина душею безсмертна, але буде безсмертною і тілом. І тому Пасха Христова для нас - це є вічне життя, причому блаженне життя, тому що Христос визволив нас від гріха, а гріх є страждання і смерть, тому ми радіємо, - пояснив патріарх Філарет.

Він зазначив, що Христос, згідно з Євангелієм, надав докази свого тілесного воскресіння.
Чому наші воїни віддають своє життя на нашу Батьківщину, за нашу рідну землю, за нашу державу? А тому що вони вірять у вічне життя. А ті, які допомагають, що вони тим самим проявляють? Любов до ближніх своїх, які страждають. Те тобто це і є наслідок воскресіння Христа, - зауважив предстоятель УПЦ КП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити