image
 |  14 13 Травня 2021 | 12:17

Патрульні розповіли про погоню біля луцького авторинку

Сьогодні на вулиці Єршова луцькі патрульні виявили 31-річного водія автомобіля Citroen C5, який порушив ПДР, а саме зупинився у неналежному місці.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Під час спілкування із патрульними, керманич не реагував на зауваження та здійснив рух автомобілем. Патрульні на службовому автомобілі з увімкненими синіми і червоними проблисковими маячком та спеціальним звуковим сигналом намагалися зупинити транспортний засіб, однак водій почав маневрувати.

Після спроби здійснити зупинку шляхом блокування авто за допомогою допоміжного екіпажу, водій виїхав на зелену зону, чим намагався уникнути відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька гине ялинка (ФОТО)

У результаті на керманича інспектори склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч.6 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом не зареєстрованим в Україні в установленому порядку), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має діючого страхового поліса) КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити