image
 |  2 5 Серпня 2020 | 19:15

Павло Карпюк озвучив, з якою командою йтиме на вибори мера Устилузької громади (ВІДЕО)

Відомий на Волині фермер і управлінець, голова Володимир-Волинської районної організації ВО «Свобода», керівник фракції націоналістів у райраді Павло Карпюк записав відеозвернення біля стін центральної садиби Устилузької міської об'єднаної територіальної громади, у якому розповів, з якою командою йтиме на вибори голови Устилузької громади.

Своє відеозвернення Павло Карпюк розмістив на своїй сторінці в пмережі Фейсбук.

Зі слів Павла Карпюка, у його команді – не лише мешканці Устилузької громади – вчителі, вихователі дитсадків, медики, державні службовці, військовослужбовці, які боронять нашу землю від ворога. У його команді – навіть ті, хто не проживає на теренах цієї громади, але щоденно інвестує в розвиток нашої громади, будуючи підприємства, виробництва, створюючи фермерські господарства, обробляючи землю. І цим самим докладаються до загального добробуту Устилузької громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Карпюк: Маю твердий намір йти у мери Устилузької громади

"Моя команда – це кожен пересічний мешканець, який проживає на теренах нашої громади. Той, який щодня їде нашими дорогами у своїх справах, везучи дітей до садочка чи до школи, чи їде на роботу для того, аби покращувати свій добробут...

Моє завдання – організувати цей загальний процес, для того, аби ми всі спільно працювали на добробут і розвиток нашої Устилузької громади. Я маю досвід, маю бажання і маю чіткий план, як це все організувати, щоб воно працювало, як швейцарський годинник", – наголосив Павло Карпюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погуляйко дотримується позиції Авакова: підкоряйся, а потім оскаржуй

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити