image
 |  16 4 Березня 2019 | 23:17

Перегляд порно може вплинути на сексуальну орієнтацію

Порносайт провів дослідження "цифрової сексуальності" серед своїх користувачів і встановив зв'язок між частотою перегляду порно і бісексуальністю. В опитуванні взяли участь 11 тисяч людей.

Про це пише 24 канал.

Під час дослідження запитували про вік, стать, сексуальні переваги, наявність партнера, політичні погляди і т. д. При обробці даних з'ясувалося, що 22% відвідувачів сайту вважають себе бісексуалами. До натуралів, геїв і лесбіянок відносять себе тільки 67%. 

Читайте також: Секс очима українців: оприлюднили результати опитування

13,09% бісексуалів дивляться порно раз в тиждень, а 19,73% – від двох і більше разів на тиждень. З тих, хто переглядає по одному ролику в день, бісексуалів 23%, а з тих, хто робить це кілька разів на добу – 27%. 

Ці результати частково свідчать про те, що частий перегляд порно може пробудити в людині бісексуальність. Це пояснюється тим, що чим більше людина дивиться порно, тим краще розуміє, наскільки різноманітною може бути сексуальність.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити