image
 |  191 15 Серпня 2024 | 16:32

Перший в історії дитячий вагон "Укрзалізниці" набирає популярності

За тиждень курсування першого в історії нашої залізниці дитячого вагона він перевіз близько 150 дітей у супроводі батьків.

Цілком передбачувано вагон став особливо популярним серед родин із немовлятами та дошкільнятами, адже пристосований саме для них: в середньому за рейс у вагоні з комфортом подорожує до 7 дітей віком 0-5 років.

Таку інформацію опубліковано на телеграм-сторінці Укрзалізниці, - пише ВолиньUA.

"Вагон став особливо популярним серед родин із немовлятами та дошкільнятами, адже пристосований саме для них. Рейтинг задоволеності пасажирів дитячого вагона вже сягнув рекордної позначки 100%, посунувши з п'єдесталу жіночі купе з 88%. Дякуємо всім, завдяки кому цей проєкт став реальністю - працівникам виробничих потужностей Укрзалізниці, ЮНІСЕФ Україна та уряду Бельгії", - йдеться у повідомленні.

Дитячий купейний вагон адаптований для комфортної та безпечної подорожі родин з дітьми будь-якого віку, але найбільш цікавим він буде для дітей до 8 років. Квитки на цей вагон можна придбати виключно в застосунку Укрзалізниці, де він має окреме маркування. Наразі перший з 8 запланованих вагонів курсує на маршруті Харків-Ясіня.

⠀Читайте також: Укрзалізниця запускає перший дитячий вагон

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити