image
 |  0 4 Лютого 2020 | 13:46

Перший заступник мера Луцька каже про маніпуляції підприємців Центрального ринку

Заяви окремих підприємців Центрального ринку, які не бажають переїжджати, носять маніпулятивний характер. Про це заявив перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад.

Посадовець відмітив, що розмови про перенесення Центрального ринку чути вже давно.

"Ще 15 грудня 2019 року підприємці отримали відповідні звернення і попередження, керівники «Нового» ринку дали рік пільгового часу для власників торгових точок, аби ті переїздили і укладали угоди. Цей пільговий період мав діяти до першого лютого і приблизно до цієї дати сесія Луцької міської ради і готувала проєкт рішення. Більш того, депутати різних політичних сил постійно виявляли одностайність у питанні перенесення ринку і більшістю голосів завжди підтримують це рішення. Зауважу, йдеться саме про ту частину ринку, яка знаходиться біля парку – більше пів гектара, а також орендована земельна ділянка в іншого підприємця, який уже почав перевозити торгові точки на «Новий» ринок. Як відомо, частина підприємців уже переїхали і уклали угоди із керівництвом «Нового» ринку".

Читайте також: Підприємці «Старого ринку» встановили чергування біля контейнерів (ФОТО)

Григорій Недопад вважає, що процес пересення ринку треба довести до логічного завершення.

"Адже частина підприємців уже працюють на нових торгових місцях і не створюють конфліктів чи провокацій в центрі Луцька. Слова підприємців про те, що, мовляв, закупили товар і треба його розпродати, насправді носять маніпулятивний характер, оскільки товар вони закупляють постійно і подібні аргументи озвучували ще до Нового року".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити