image
 |  5 9 Лютого 2019 | 22:09

Під будинком Авакова активісти запалили фаєри та димові шашки (ФОТО)

Декілька десятків активістів на легкових авто приїхали до будинку Авакова і вимагали відпустити затриманих сьогодні у Києві учасників акції "Хто замовив вбивство Каті Гандзюк?".

Акція активістів біля будинку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на околиці Києва закінчилась.

Як передає кореспондент УНІАН, під час пікетування під вигуки: «Хто замовив Катю Ганзюк!» учасники акції запалили фаєри, використали декілька димових шашок та салютних установок.

Пікетувальники заявили, що повертаються до Подільського управління поліції, де перебувають затримані активісти організації С14. З будинку до учасників акції ніхто й не вийшов. Як повідомляв УНІАН, декілька десятків активістів на легкових авто приїхали до будинку Авакова і вимагали відпустити затриманих сьогодні у Києві учасників акції «Хто замовив вбивство Каті Гандзюк?».

Вдень поліцейські затримали і побили активістів ініціативи "Хто замовив вбивство Каті Гандзюк?", які проводили акцію на Контрактовій площі, де виступала кандидат у президенти, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві «екс-беркутівці» жорстоко побили та арештували активістів (ВІДЕО)

Своєю чергою у столичній поліції заявили, що нібито під час спроби штурму управління поліції затримано було близько 40 осіб. Відкрито три кримінальні провадження. Пізніше адвокат затриманих Масі Найєм повідомив, що було затримано щонайменше 8 активістів організації С14, їм інкримінують вчинення групового хуліганства (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України).

Водночас прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган заявила, що за фактом побиття поліцейськими активістів організації С14 відкрито кримінальне провадження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити