image
 |  4 15 Червня 2021 | 08:16

Під час обшуків у Луцьку вилучили контрафактні цигарки вартістю понад 600 тисяч доларів (ФОТО)

У ході обшуку виявлено й вилучено понад 2000 ящиків цигарок виробництва Республіки Білорусь, переміщених в Україну під виглядом іншого вантажу.

Як повідомляють у прокуратурі Волині, за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури слідчими Другого слідчого відділу слідчого управління Територіального управління ДБР у Львові здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні про вчинення працівниками Волинської митниці Держмитслужби зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та вимагання і одержання ними неправомірної вигоди (ч. 2 ст. 364, ч.3 ст. 368 КК України).

У межах розслідування цього провадження за оперативного супроводу працівників Другого оперативного відділу ТУ ДБР у Львові, УСБУ в області та ОРВ Луцького прикордонного загону, 14 червня 2021 року, проведено невідкладний обшук у складському приміщенні у місті Луцьку.

Як повідомляє Волинь-нова, у ході обшуку виявлено й вилучено понад 2000 ящиків цигарок виробництва Республіки Білорусь, переміщених в Україну під виглядом іншого вантажу.

Окрім того, вилучено бочки зі спиртовмісними рідинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ти порнуху на цей телефон знімаєш»: як у Ковелі поліція водія штрафувала за непристебнуті паски (ВІДЕО)

У ході обшуку виявлено й вилучено понад 2000 ящиків цигарок виробництва Республіки Білорусь, переміщених в Україну під виглядом іншого вантажу.

Вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей – понад 600 тисяч доларів США.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно та питання про призначення експертиз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Володимира-Волинського заробив пів мільйона за 2020 рік

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити