image
 |  4 25 Вересня 2020 | 21:56

Під Харковом розбився АН-26 ЗСУ з курсантами, є загиблі та поранені (ВІДЕО)

У п'ятницю, 25 вересня, в Чугуєві Харківської сталася авіакатастрофа – розбився літак АН-26 ЗСУ з курсантами. За попередніми даними є загиблі та поранені.

Згідно з офіційними джерелами, на борту були курсанти Харківського університету Повітряних Сил, які здійснювали навчальний політ. За попередніми даними з ЗМІ загинуло п'ять осіб – 2 курсанта і 3 офіцера, - пише Оглядач.

Однак за даними журналіста Андрія Павловського під час аварії на борту знаходилися 7 осіб. За його даними з джерела в ДСНС, літак вилетів з аеродрому (недалеко від Чугуєва), пролетів два кілометри і впав.

При цьому він зазначив, що в авіакатастрофі вижили 4 особи. Їх з з опіками відвезли в лікарню. Пізніше інформацію про вцілілих підтвердив глава області Олексій Кучер, який виїхав на місце НП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватна дорога зі шлагбаумом та тіньовий автопарк головного лісівника Волині Кватирка (ФОТО, ВІДЕО)

Під Харковом розбився АН-26 ЗСУ з курсантами, є загиблі та поранені. Перші відео

У Цивільному повітряному патрулі Харківської області відзначили, що літак розбився при посадці.

"Розбився військовий транспортний літак Ан-26. Він заходив на посадку і просто "увійшов" в землю. Ніхто з нього не катапультувався", – пише портал "052.ua"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити