image
 |  0 9 Грудня 2019 | 10:20

Під Офісом Зеленського триває акція «Варта на Банковій», приходять нові люди

Під Офісом президента триває акція "Варта на Банковій" з вимогою до президента Володимира Зеленського не допустити здачі національних інтересів держави на переговорах лідерів країн "Нормандського формату" в Парижі.

Джерело: "Інтерфакс-Україна"

Деталі: Частина з тих, хто прийшов на акцію в неділю ввечері, ночували в наметах, розбитих перед будівлею Офісу президента.

Вранці 9 грудня до місця проведення акції починають прибувати люди. Вони планують продовжувати акцію до кінця саміту "нормандської четвірки".

Урядовий квартал охороняють бійці спецпідрозділу поліції, військовослужбовці Нацгвардії, співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Обстановка в районі проведення акції спокійна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Банковій виставили намети, активісти залишаються на ніч

Передісторія від "УП":

Орієнтовно о 16:00 (за Києвом) 9 грудня о Парижі розпочнеться зустріч лідерів країн "нормандського формату" (Україна, Німеччини, Франції та РФ).

8 грудня на Майдані Незалежності пройшла акція "Червоні лінії для Зеленського", учасники якої хотіли окреслити "червоні лінії" для президента перед зустріччю "нормандської четвірки".

З 19 години 8 грудня на Банковій триває мітинг, учасники поставили кілька наметів і сцену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нація має бути єдиною, щоби вся Україна не стала кривавим Бахмутом, – Тягнибок на Майдані

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити