image
 |  4 5 Червня 2020 | 12:38

Під Радою один із протестувальників підпалив себе

Під час акції проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова під Верховною Радою один із протестувальників спробував вчинити акт самоспалення, підпаливши на собі одяг, однак поліція загасила його.

Про це повідомив кореспондент Тижня.ua.

За кілька хвилин до цього він виступав на сцені і представився як Юрій Ляшенко з Нової Каховки. Він заявив, що представники місцевої поліції відібрали в нього житло, майстерню і магазин.

"Я побудував будинок на кілька поверхів і магазином і майстернею. Уперше його намагалися забрати 2005 року, однак тоді вдалося відстояти право на житло в судах, але вже 2019 року бандити з місцевою поліцією забрали моє житло, магазин і майстерню, викинувши мою сім'ю на вулицю", - заявив Ляшенко.

Чоловік також додав, що за генпрокурора Руслана Рябошапки було порушено кілька кримінальних проваджень за цією справою, однак, за словами чоловіка, розслідування не просувається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні скасують трудові книжки, а зарплати будуть рахувати по-новому: що і як зміниться?

Він також заявив, що разом із сім'єю упродовж кількох місяців протестує під Офісом президента і також намагався вчинити акт самоспалення, аби привернути увагу до своєї проблеми.

Представники Червоного хреста одразу надали першу допомогу чоловіку. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити