image
 |  0 25 Квітня 2019 | 10:44

Під стінами Верховної Ради націоналісти вимагають прийняти закон про мову

У четвер, 25 квітня, під Верховною Радою представники ВО «Свобода» вимагають від депутатів прийняти закон про мову.

Про це в соціальних мережах повідомив голова Київської обласної організації ВО «Свобода» Ігор Сабій.

ВО «Свобода» під стінами Верховної Ради України вимагає від народних депутатів прийняти закон про мови! Буде українська мова – буде Україна», – написав Сабій.

Керівник Українських студій стратегічних досліджень Юрій Сиротюк наголосив, що депутати, які прийшли до влади після Майдану, повинні проголосувати за мовний закон.

«Рада, що прийшла на крові Майдану, зобов’язана одностайно ухвалити закон державну мову. Цей закон має бути ухвалено конституційною більшістю. Це маркер для кожного депутата. Група свободівців підтримає мовний закон одностайно, всім складом, 100%-ою явкою. Чекаємо такої позиції і від інших фракцій, які називають себе патріотичними. Так само конституційною більшістю слід невідкладно ухвалювати закони про імпічмент і тимчасові слідчі комісії. Про загрозу реваншу слід не лише говорити, а зробити все щоб вона не відбулася», – написав Юрій Сиротюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити