image
 |  7 5 Лютого 2020 | 09:58

Підгайцівську ОТГ можуть приєднати до Липин або Луцька

Підгайцівську ОТГ можуть приєднати до Луцька або Липин. Про це під час зборів мешканців Підгайцівської ОТГ повідомив її голова Юрій Семенюк.

За словами голови ОТГ, в уряді зараз тривають дискусії. Знову буде засідати робоча група, яка визначатиме конфігурацію ОТГ області.

«Можливі два варіанти. Або нас приєднають до Луцька. Або ж ми увійдемо до складу Липинської ОТГ з центром у Липинах. Я вважаю, що ми маємо зберегти свою самостійність. Але якщо постане питання Луцьк чи Липини, то останній варіант кращий. Крім того, у нашій ОТГ живе 13 тисяч мешканців. А у Липинській – лише 7 тисяч. Тому у випадку проведення місцевих виборів у нас є всі шанси обрати раду і голову, які будуть достойно представляти наші інтереси в цій громаді. А те, що центром будуть Липини – це не принципово. Це можна змінити», – пояснив свою позицію голова Підгайцівської ОТГ Юрій Семенюк.

Присутні на зборах висловилися проти приєднання Підгайцівської ОТГ до міста і за збереження самостійної громади. Хоча не відкинули ідею приєднання до Липинської ОТГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканці Велицької громади протестують проти примусового приєднання до Голобської

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити