image
 |  4 28 Вересня 2019 | 13:42

Підібравши людей з команди Порошенка, Зеленський продовжує його політику, – Юрій Сиротюк

Старанно підібравши людей з команди Порошенка, Зеленський продовжує його політику. Замість скасування зрадницьких мінських угод і вбивчого нормандського формату (троє проти України), Зеленський і далі тягне Україну в цей дипломатичний Іловайськ.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук директор Українських студій стратегічних досліджень, автор терміну "Революція гідності" Юрій Сиротюк.

"Нещодавно запитував тут про ґрунтовну відмінність Порошенка і Зеленського.

Оскільки аргументованої відповідді про доктринальну відмінність не почув, хочу по-інакшому зайти з цим питанням, тепер вже звертаючись до Зе-команди, а у чому доктринальна відмінність між Зеленським та Порошенком?" - йдеться в дописі.

Далі Юрій Сиротюк продовжує:

Порошенко вірив у можливість домовитися з Путіним через Медведчука, Зеленський теж вірить у домовленості з Путіним.

Замість боротьби з олігархатом і підтримки середнього класу, Зеленський просто змінив «улюбленого олігарха».

Порошенко керував державою в позаконституційний спосіб, сформувавши нічну владу Стратегічних шісток, тепер Зеленський консолідує владу і повноваження в позаконституційний спосіб. Та й навіть декого з шісток забрав до себе у нову команду на півнескінченних років.

Порошенко ламав парламент через коліно, нинішній шалений зелений принтер штампує рішення за вказівкою Банкової без обговорень.

За Порошенка було знищене місцеве самоврядування в Києві на рівні районів, Зеленський пропонує його зовсім добити, поставивши в Києві свого смотрящого.

Обоє маніакально хочуть продати Україну з молотка і обом судячи по мові домашнього спілкування - Україна далека.

Обоє сповідують ультраліберальний курс і дискурс.

І звісно обоє, не садили і не збираються садити любих друзів.

Хоча мали своїх в дошку прокурорів.

То в чому ж крім прізвищ, віку і ваги між ними різниця?

П.С. Минулий допис викликав активне обговорення як з боку свідків ЗЕ та і збоку свідків Петра. Навіть сама Софія Федина прийшла рятувати безчестя свого шефа.

Тому, якщо вона і нині приєднається до цієї дискусії, то нехай передусім відповість на маленькі і прості питання.

Пані часто, демагогічно і награно апелює про «державний інтерес». Днями після мого допису, вона так і не змогла пояснити так в чому ж доктринальна різниця між курсом Порошенка і Зеленського. Бо на словах різниці жодної.

То може справи вашої сили, краще скажуть про вас?

Приміром. Це вияв найвищого державного інтересу, коли депутатка вашої фракції в Київраді Наталія Приходько офіційно обрана до парламенту за списками Партії Медведчука «ОПЗЖ»?

Чи голосування членів вашої фракції за поновлення імені Жукова в топоніміці Харкова?

Чи голосування вашої фракції в Одеській обласній раді проти української мови?

Чи недоторканний статус Медведчука?

Чи не здатність на офіційному рівні визнати добровольців?

Це ваш державний інтерес?

"П.П.С. Усе ж виглядає, що нас всіх дурять і в країні «нові обличчя» ведуть протоптану стару політику ще й людей заставляють гризтися, якого з ґвалтівників України варто підтримувати", - резюмує Юрій Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити