image
 |  2 10 Квітня 2022 | 10:53

Підозрілі хлопці та розгублена бабуся: як пройшла субота у волинських патрульних

Учора, патрулюючи в районі Гнідави, поліцейські виявили осіб, які поводили себе підозріло.

Про це інформують волинські патрульні 

До них застосували превентивний захід поверхневу перевірку, під час якої в 19-річної особи виявили поліетиленовий пакет, в якому знаходився згорток з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичну. 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького РУП.

Згодом поблизу залізничного вокзалу поліцейські виявили розгублену бабусю.

Поспілкувавшись з нею, патрульні встановили її дані та з'ясували, що 83-річна жінка загубилася. Охоронці порядку зв'язалися із родичами бабусі, які повідомили її точну адресу проживання. 

Патрульні допомогли супроводити останню до місця проживання.

Тим часом поліцейські, які несли службу на одному з блокпостів, зупинили транспортний засіб Volkswagen. У 35-річного водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння.

Керманич пройшов огляд на місці зупинки. Результат — 1,82 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

На порушника склали адміністративний матеріал за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП, а автівку доставили на спецмайданчик.

Нетверезого водія також виявили у Ковелі. Там 33-річний водій BMW відмовився проходити огляд на визначення стану алкогольного сп'яніння у медичному закладі, що підтверджено висновком лікаря. 

Також поліцейські встановили, що на авто накладений арешт Ковельським ВДВС. 

Тож на водія склали адміністративний матеріал за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП. Автівку також доставили на спецмайданчик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити