image
 |  2021 19 Березня 2024 | 17:44

Підприємець заплатить до бюджету Луцька понад мільйон гривень боргу

1 млн. 360 тис. гривень боргу повинен сплатити до міського бюджету один з найбільших боржників щодо оплати за розміщення зовнішньої реклами у місті Луцьку - ТОВ «Біг Борд» (м. Київ)

Про це інформує КП "Луцькреклама", - пише ВолиньUA.

Про це йдеться у постанові Північного апеляційного господарського суду, якою було залишено в силі рішення Господарського суду міста Києва про задоволення позову КП «Луцькреклама» та стягнення з ТОВ «Біг Борд» заборгованості за користування місцем розміщення рекламних засобів, що знаходяться в межах Луцької міської територіальної громади

Не зважаючи на надану виконкомом Луцької міської ради знижку для власників рекламних засобів у розмірі 50% на розміщення своїх рекламних конструкцій, окремі комерційні структури, спекулюючи воєнним станом, використовують власні білборди під розміщення комерційної реклами, отримують прибутки, але не сплачують кошти до бюджету громади за укладеними договорами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині продають із молотка гаражі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити